ETWİNNİNG PROJEMİZ ONAYLANDI

Felsefi sorgulama pratiğinin vazgeçilmez bir parçası olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini sorgulamak ve geliştirmek için hazırlanmış olan FST(Felsefe Soruşturma Topluluğu) adlı e Twinning Projemiz Ulusal Destek Servisince onaylanarak 2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulumuzda çalışmalarına başlamıştır. Proje boyunca eleştirel düşünme araçlarını tanıyıp akıl yürütme süreçlerinde içine düştüğümüz hataların/safsataların farkına varma yetkisi kazandırmayı ve bu düşünme biçiminin okul ve sınıf kültürünün bir parçaşı haline gelmesine katkı sunmaayı amaçlıyoruz.Bu amaca ulaşmak için P4C yöntemini temel alarak karma takımlar halinde çalışarak geleceğin yeni toplumunun inşasında yer alacak öğrencilerimize yeni modellerle destek sunan/sunacak değerli öğretmenimiz Pervin KARAYİĞİT e çok teşekkür ederiz.

24-09-2021

Yayın: 26.01.2021 - Güncelleme: 26.11.2021 10:40 - Görüntülenme: 208