ADANA / ÇUKUROVA - Sungurbey Anadolu Lisesi

Sevgili Öğrencilerimiz Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Sevgili Öğrencilerimiz

Okulumuz sizlerin daha iyi eğitim öğretim almanız için her yönden hazırlandı.

Bakanlığımız tarafından gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynaklar okulun ilk günü öğrencilerimize dağıtılacak.

Okulumuzda kantin ve yemekhane bulunmaktadır. Yemek yemek isteyen öğrencilerimiz kantin görevlisi ile görüşerek yemekhaneye kaydolabilir.

Okul servislerimizden yararlanmak isteyenler okulumuz servis odasına müracaat edebilir.

Bütün öğrencilerimizin okul kıyafeti ile okula gelmelerini beklemekteyiz.

İlk ders bütün öğrencilerimiz cep telefonlarını kapalı bir şekilde sınıflarda bulunan dolaplara koyacaklar son ders bitiminde teslim alacaklar.

9.sınıfa başlayanların sınıf listeleri güvenlik kulübesine ve okulun giriş kapılarına asılmış olup oradan sınıflarını öğrenebilirler.(E-okuldan da öğrenebilirsiniz)

9.Sınıfa başlayanlar için ilk hafta uyum eğitimi verilecektir.

Öğrenci belgeleri e devlet sitesinden alınabilmektedir.

Derslere ilk günden itibaren devam etmenizi devamsızlık yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

5 gün devamsızlık yapan öğrenci, takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanamayacak.

Yayın: 09.09.2022 - Güncelleme: 09.09.2022 11:53 - Görüntülenme: 474