Yeni E-Twinning Projemiz

Felsefi sorgulama pratiğinin vazgeçilmez bir parçası olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini icra etmek ve geliştirmek için  hazırlanmış olan FST (Felsefe Soruşturma Topluluğu) adlı  eTwinning Projemiz ulusal destek servisince onaylanarak 2021-2022 Eğitim öğretim yılında çalışmalara başlamıştır.

Proje boyunca eleştirel düşünme araçlarını tanıyıp, akıl yürütme süreçlerinde içine düştüğümüz hataların (safsataların) farkına vararak bu düşünme biçiminin okul ve sınıf kültürünün bir parçası haline gelmesine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu amaca ulaşmak için P4C yöntemini temel alarak karma takımlar halinde çalışarak geleceğin yeni toplumunun inşasında yer alacak öğrencilerimize yeni metodolojilerle destek sunacağız.

Yayın: 21.09.2021 - Güncelleme: 18.11.2021 13:35 - Görüntülenme: 306