ADANA / ÇUKUROVA - Sungurbey Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri ile ilgili Çocuk Şube ekibi tarafından etkili ve verimli bir eğitim verildi. Eğitimi veren yetkililere teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Sağlığı etkinlikleri kapsamında; İlçe sağlık ekipleri tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik Hijyen, sağlıklı yaşam ve sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Kıymetli öğrencimize Allah'tan rahmet, biz sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Ock

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı “ Şehrimi Tanıyorum “ projesi kapsamında okulumuz 9 /B sınıfı ile sınıf rehber öğretmeni Zeynep Sağmak Perçin , İngilizce öğretmeni Atike Ünlü gözetiminde bir gezi planlanarak öğrencilerimizin şehrin dokusunu yaşayarak, görerek, tadarak hissetmeleri sağlanmıştır. Gezi güzergahlarımız Atatürk Müzesi, Sinema Müzesi, Musabalı Konağı, İlter Uzel Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi, Antik Luvi Kültür Merkezi, Ulu Cami, Yağ Cami, Tepebağ Höyüğü’ dür. Bahsedilen rotalar arasında “ şalgam - simit” molası vererek enerji depolayan öğrencilerimiz , olmazsa olmazımız Adana kebabını da Adana’ nın tarihi mekanında tatma fırsatı bulmuştur. Gezilen noktalarda önceden görevlendirilen öğrencilerimizin rehberliği geziyi daha verimli kılmıştır.                            Rehberlik yapan öğrencilerimize, Tepebağ Höyüğü’ nü, Musabalı Konağı’ nı detaylarıyla anlatan Tepebağ restorasyonundan sorumlu Mimar Murat Ulaş Bey’ e, İlter Uzel Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi’ni tanıtan Haluk Bey’ e, sınıf rehber öğretmenimiz Zeynep Sağmak Perçin’ e, İngilizce öğretmenimiz Atike Ünlü’ ye teşekkür ederiz. ‎

Ock

11C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ VE SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİ MERZUH TANER EŞLİĞİNDE POINTBALL OYNARAK 1. DÖNEMİN STRESİNİ ATTILAR

Ock

İlimizde yapılacak olan TEKNOFEST 2024 hazırlıkları kapsamında öğrencilerimize bilgilendirme semineri verildi.

Ara

OKULUMUZ ROBOTİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ SELEN ERGÜ İLE BİLAL AYAZ EŞLİĞİNDE ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ara

BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN BAŞLATILAN LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ FELSEFE ÖĞRETMENİ GÜLPER ARSLAN'IN DANIŞMANLIĞINDA 21. YY SORUNLARINDAN DÜNYANIN GÖZÜYLE KADIN HAKLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Kas

İL DIŞI GEZİLERİMİZ KAPSAMINDA 28-29 KASIM 2023 TARİHLERİ ARASINDA BAŞKENT ANKARA'NIN TARİHİ YERLERİ VE ÜNİVERSİTE GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. VELİ TOPLANTIMIZI 25.11.2023 CUMARTESİ GÜNÜ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK. TOPLANTIMIZA KATILAN BÜTÜN PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Öğrencilerimizin iletişime ve öğrenmeye açık, sistematik düşünebilen, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen bireyler olarak yetişmesine imkân sağlamak amacıyla "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" başladı.

Kas

Öğretmenlerimiz; Ülkemizin aydınlık yarınlarını şekillendirecek nesiller yetiştirme azminde olan kahramanlardır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde,  görevini özveriyle ifa eden meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü gönülden kutluyor bu vesile ile ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle yad ediyoruz.

Kas

ATAMIZI RAHMETLE, ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ.

Ekm

Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınları için bizlere Cumhuriyeti armağan eden Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.