2023 YAZ OKULU İLE DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU PROGRAMI

Eyl

Bursluluk hakkı kazanan öğrencilerle ilgili yazı ekte sunulmuştur.

Ağu

2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen ''Bak Gör Anla Ve Dünyanı Değiştir'', '' FST(Felsefe Soruşturma Topluluğu)'', '' Doğadan Enerji Doğar'' projeleri  eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite etiketi ile '' How To Buıld At Local Scale: Sustaınable Actıons All Over The World'' projesi ise Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiş. Projeleri yürüten Pervin KARAYİĞİT, Cemile GELİCİ, Betül ÖZENİR ve görev alan tüm öğrencilerimizi kutlarız.

Mevcut imkanlardan fazla üretim sağlamak verimlilik olarak tanımlanmaktadır. Bizler de geleceğe enerji bırakmak için tasarruflu enerji kullnımını önemsiyoruz.

Ara

2021-2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

Felsefi sorgulama pratiğinin vazgeçilmez bir parçası olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini icra etmek ve geliştirmek için  hazırlanmış olan FST (Felsefe Soruşturma Topluluğu) adlı  eTwinning Projemiz ulusal destek servisince onaylanarak 2021-2022 Eğitim öğretim yılında çalışmalara başlamıştır.