Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

SUNGURBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU DAVETİYESİ

Sayın Velimiz,

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 19/10/2022 Çarşamba günü Saat 15:40'ta okulumuzda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarız.

Okul Aile Birliği

1.Birlik başkanının açılış konuşması

2. Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçilmesi

3. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarını görüşülmesi ve ibra edilmesi

4. Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

Yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimleri asıl ve yedek olarak liste hâlinde oylanarak yapılacak.

5. Yönetim kuruluna beş asıl, beş yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi

6. Denetleme kuruluna, genel kurulca seçilen bir veli ve öğretmenler kurulunca seçilen iki öğretmen olmak üzere üç asıl ve üç yedek üyenin seçilmesi

7. İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi

8. Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

9. Yönetim Kurulu, seçimden sonraki ilk hafta içinde okulda toplanarak üyeleri arasından bir başkan, bir başkan yardımcısı, bir muhasip ve bir sekreter seçerek görev ve iş bölümü yapacak. Bu toplantının tarih ve saatinin belirlenmesi.

10.Toplantı için yeterli sayının oluşmaması halinde 26/10/2022 tarihinde toplantı yapılarak katılanların çoğunluğu ile kararlar alınacaktır.

Yayın: 04.10.2022 - Güncelleme: 04.10.2022 09:38 - Görüntülenme: 221